Éppen adásban
1970.
01.01.
01:00
Műsorok keresése
Dátum
-tól
-ig
Információk
2017. 03. 26. | vasárnap
Emánuel
Debrecen | 6°C
hirdetés
Legnézettebb műsoraink
Szerzői jogok
Azzal, hogy belép a www.alfoldtv.hu weboldal bármely oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket.
 
A www.alfoldtv.hu webszájton (továbbiakban: lap) található tartalom az Alföld Kamera Debrecen Kft. (továbbiakban: kiadó) kizárólagos szellemi tulajdona.
 
Az Alföld Kamera Debrecen Kft. fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.
 
A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.
 
A lap oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig a nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével a nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.
 
A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Az Alföld Kamera Debrecen Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.
 
A laptól értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő
a) nem módosítja az eredeti információt,
b) a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.
 
Az alfoldtv.hu domainnév, valamint az "alfoldtv.hu" név szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása - a hivatkozás kivételével - kizárólag az Alföld Kamera Debrecen Kft. előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.
 
A hírügynökségek honlapunkon felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen más médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.
 
Az Alföld Kamera Debrecen Kft. pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.
Hajdupress
hirdetés
Mai műsor
Közösség
hirdetés