Éppen adásban
1970.
01.01.
01:00
Műsorok keresése
Dátum
-tól
-ig
Információk
2017. 03. 26. | vasárnap
Emánuel
Debrecen | 6°C
hirdetés
Legfrissebb műsoraink
Cégünkről

AZ ALFÖLD TELEVÍZIÓ BEMUTATÁSA
 

Szlogen:
A különbség látható.

Az Alföld Televízió kereskedelmi kábeltelevízió, mely 1996 óta van jelen a helyi televíziók palettáján.

 

Hol fogható?

Az Alföld Televízió a UPC, a DIGI TV  és az INVITEL hálózatán fogható, jelenleg 
DebrecenbenEbesenDebrecen-Józsán, Hajdúszoboszlón, Hajdúböszörményben, Püspökladányban,  Berettyóújfaluban, Nyíradonyban.

2011. június 1-től digitálisan is nézhető a UPC szolgáltató 502-es csatornáján. 

A televízió internetes oldalán ( www.alfoldtv.hu ) is  nyomon követhető az Alföld Tv műsora. Az élő adás mellett az on-line archívumban számos műsor, magazin, sportmérkőzés megtalálható, de akik a hírekre kíváncsiak, azok sem csalatkoznak.

 

Technikai háttér

A televízió 2013. júniusában fejezte be a komplex technológiai fejlesztést, mely az első hazai nagy szenzoros hírprodukciós rendszer, digitális mozi minőségű kamerák használatára épített, nagy felbontású (HD) audiovizuális megoldás, mely széleskörűen használja a legkorszerűbb informatikai lehetőségeket, mint a felhő-alapú szolgáltatások, számítógépes rövid – és hosszútávú műsortervező rendszer, nagy sebességű adatszalagos archiválás, osztott háttértárak és automatizált adáslebonyolítás. A kialakított rendszer széles körben alkalmas sok kamerás helyszíni közvetítések akár élő, akár rögzített lebonyolítására. A munkafolyamatok kiszolgálása a ma ismert leghatékonyabb és minden részében mobilis műszaki megoldásokkal történik és lehetővé teszi a dolgozók számára akár az ellenőrzött körülmények között történő  távmunka végzését is. A rendszerben mind a hazai fejlesztésű, egyedi szoftver és hardver megoldások, mind olyan világcégek, mint a Canon, Sony, Panasonic, For – A és az Avid termékei megtalálhatóak. A videó eszközök elsőként a hazai televíziós piacon részben már most is alkalmasak illetve később alkalmassá tehetőek az eljövendő ultra nagy felbontású (UHD) televíziós igények kiszolgálására. 

 

A beruházás megvalósítása során fontos szempont volt nemcsak a hatékonyság, korszerűség és tovább fejleszthetőség, de az energia takarékos megoldások kialakítása is. 

A korszerű technológia és tudás birtokában a televízió nézői és üzleti partnerei számára olyan szolgáltatást  tud nyújtani, amely a mai magyarországi helyi televíziós piacon egyedülálló és ezzel eléri a legnagyobb kereskedelmi csatornák megjelenési színvonalát.


Adás idő

Hétfőtől - Péntekig:
      6.00 -   8.00    ESTE7 - Hírműsor, az előző napi adás ismétlése
      8.00 - 12.00    Az előző napi műsorok ismétlése
    12.00 - 18.00    KÉPÚJSÁG
    18.00 - 22.00    ÉLŐ MŰSOR
    22.00 -   6.00    KÉPÚJSÁG

Szombat:
      6.00 -   8.00    ESTE7 - Hírműsor, az előző napi adás ismétlése
      8.00 - 12.00    Az előző napi műsorok ismétlése
    12.00 - 16.00    KÉPÚJSÁG
    16.00 - 20.00    Válogatás a hét műsoraiból - film, zene, sport
    20.00 -   6.00    KÉPÚJSÁG

Vasárnap:
      6.00 -  8.00    MÚLT7 - hírműsor
      8.00 - 16.00   KÉPÚJSÁG
    16.00 - 20.00    Válogatás a hét műsoraiból - film, zene, sport
    20.00 -   6.00    KÉPÚJSÁG

 

Kutatás

Az Alföld Televízió komolyan veszi nézői észrevételeit, kritikáit, igényeit, és szeretne ennek megfelelő szolgáltatást nyújtani.  Éppen ezért egy független tanácsadó cég bevonásával minden évben piackutatást végzünk, melynek eredményeit közzétesszük.
Az akkreditált piacelemező cég által végzett piackutatás mellett, önálló elemzéseket is végzünk, melyek számos közvetlen információt nyújtanak, nagyban elősegítve a jövőkép kialakítását.

2012-ben a Mistery Visit Kft. végzett piackutatás eredményei szerint a nézőink fiatalos-dinamikus televíziónak tartják az Alföld Tv-t. Ennek figyelembevételével műsorstruktúránkat és arculati elemeinket folyamatosan újítjuk.

 

Műsoraink:

A műsorstruktúra megújítását 2011-ben kezdtük, amikor a stúdió belső átalakítása is megtörtént. Ekkor debütált a Pezsgő című beszélgetős bulvármagazinunk, amelynek híres-neves vendégei rendre sok nézőt vonzanak. Igyekszünk igazodni a nézőink által támasztott elvárásokhoz.

A kínálatunk sokszínűségét jelzi, hogy több, mint húsz saját gyártású magazinműsorunk van.

A Váltóláz az autósokat hozza lázba, a Szabad a gazdi az állatimádóknak nyújt kellemes perceket, az Álomhal a horgászok kíváncsiságát elégíti ki, a rockerek a Roncsoló miatt ülnek a televízió elé, a CsókÁlló és a Divatfórum pedig a divat színes világát hozza közel a tévénézőkhöz. Idén megszületett a Pezsgő kistestvére, a Kölyökpezsgő is, amelyben két gyerek műsorvezető kalauzolja el kortársait különböző eseményekre, érdekes helyszínekre.

2012-ben teljesen megújult az Alföld Tv hírműsora az Este7 is.

A műsorainkat visszanézhetik a „Műsorok” menüpont alatt.

A televíziót működtető Alföld Kamera Debrecen Kft. portfóliójához tartozik a www.hajdupress.hu hírportál, mely segítségével a crossmédiás felületek használata kiválóan alkalmas a versenyképesség megtartására és javítására. Az Alföld televízió emelett efy rendezvényszervezési ágazattal is bővült, mely szintén emeli a szolgáltatásaink színvonalát.

 

 
ELÉRHETŐSÉGEK:

Alföld Televízió Szerkesztőség: 
4026 Debrecen, Bethlen u. 6-8/d. I/6.
Telefon: 52 / 520 – 170
Fax: 52 / 520 - 171
E-mail: info@alfoldtv.hu

Alföld Televízió Stúdió: 
4026 Debrecen, Bethlen u. 10-12/c.
Telefon: 52 / 520-177

Üzemeltető:

ALFÖLD KAMERA DEBRECEN KFT
4029 Debrecen, Csapó . 30. szám IV. emelet

Felügyeleti szerv:

Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.
telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu


 

Hajdupress
hirdetés
Mai műsor
Közösség
hirdetés